Logo del centre cívic

Perfil d'usuari

Dades personals

Any    Mes    Dia  

Seguretat

Tractament de dades

D’acord amb la normativa de protecció de dades us informem que les vostres dades personals seran tractades per l’Ajuntament de Barcelona (dins el fitxer Gestió i ús d’equipaments, locals i espais municipals) ) per a la gestió de les activitats del centre cívic a les que participa com a inscrit.

Tret d’obligació legal, les vostres dades no seran cedides a tercers. Teniu dret a accedir, rectificar i suprimir les vostres dades, així com altres drets sobre les mateixes. Podeu consultar informació addicional sobre aquest tractament i sobre protecció de dades a www.bcn.cat/ajuntament/protecciodades.

Les seves dades restaran en actiu fins que sol·liciteu la baixa de les mateixes.

CONDICIONS GENERALS

  • Acabes de donar-te d'alta a la pàgina web que et permetrà matricular-te als tallers del centre cívic Sarrià durant el període destinat a les matrícules online.
  • El Centre Cívic et farà arribar informació periòdicament de les activitats, tallers i serveis que realitza en el format escollit (via correu postal o via correu electrònic).
  • Pots consultar altres activitats i serveis del Centre Cívic a través de la nostra pàgina web http://www.bcn.cat/sarria o estar informats al moment a través del nostre Facebook https://www.facebook.com/sarria.
  • Si vols rebre atenció en persona ens trobes de dilluns a divendres de 9 a 21 hores i els dissabtes de 10 a 21 hores al carrer Eduardo Conde 22-42. Per telèfon al número 93 2562720.

Vols rebre informació?Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
QSL SERVEIS CULTURALS, SL (B60641925) | Balmes, 316. Entresòl 1a. 08006 Barcelona
qsl@qsl.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC SARRIÀ

Eduardo Conde, 22-42
08034 Barcelona
932562720
ccsarria@qsl.cat

Logo Miram Cloud