Logo del centre cívic
THE CRAB APPLES
Logo de l'activitat THE CRAB APPLES

Divendres de 20:00 a 21:00

8 d'octubre de 2021

Espai: Exteriors

Artista: The Crab Apples

Laia Martí, Carla Gimeno i Laia Alsina són tres amigues de tota la vida de Santa Eulàlia de Ronçana que tenen entre 25 i 27 anys i fa més de deu anys que componen música. El seu projecte musical es diu The Crab Apples i en aquest particular 2021 han publicat el seu tercer disc, anomenat Crap. Deixant de banda les cançons d'amor i desamor, luxes, cotxes i marques, aquestes talentoses compositores, músiques i amigues tenen molt per reivindicar, i les seves noves cançons són el punt de partida perfecte per reflexionar sobre la societat actual. El canvi climàtic, el masclisme, la desigualtat o l'actitud dels polítics són alguns dels temes sobre els quals canten en el seu nou àlbum, Crap. Tot allò que els fa ràbia i pensen que és una merda (crap, en anglès).

El nou disc és, alhora, una col•lecció de cançons que funcionen com un testimoni vibrant de la nova etapa en la qual es troba el grup i que s'edita a través del segell independent DSK Pop. Aquest treball suposa un pas en ferm per a la banda, que incorpora el reconegut productor Víctor Valiente. Ell ha aportat la seva particular aproximació a la música electrònica, ha mostrejat i ha filtrat els instruments propis de la formació de rock (baixos, guitarres i veus) per tal de crear sonoritats que funcionen com a sintetitzadors. El resultat és un so més contemporani, però sense renunciar als punts dels vuitanta i noranta que són propis de les The Crab Apples.

LA CRÍTICA HA ESCRIT:
“En su tercer proyecto discográfico consiguen desmarcarse del sonido que habían hecho hasta ahora y se consolidan como una de las propuestas más interesantes del panorama nacional.”
(Alejandro Caballero Serrano, Mondosonoro)
https://www.mondosonoro.com/criticas/discos-musica/the-crab-apples-crap-...
 

Preu: Gratuït

Divendres
08/10/2021

INSCRIPCIONS TARDOR

Online: Dilluns 6/09 a partir de les 9h.

Presencial: Dimecres 8/09 en horari de 9 a 13.30h i de 16 a 20 h de dilluns a divendres.

Recorda que el pagament es podrà fer només amb targeta.

Recorda!

En cas de fer la inscripció de forma presencial, hauràs de demanar cita previa per poder atendre’t, pots trucar al 93 256 27 20.

Abans d'inscriure't

Les inscripcions onine són personals i intransferibles. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona. Les persones inscrites han d'estar donades d'alta al sistema amb un DNI propi i un correu electrònic propi. Per qualsevol dubte o consulta truca al 93 256 27 20

Mesures COVID-19

Totes les activitats, tallers i accessos al centre comptaran amb les mesures d'higiene i prevenció seguint les indicacions oficials aplicables a cada fase. Els aforaments de cada sala estan pensats per a respectar la distància de seguretat aconsellada.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Descomptes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre cívic.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
QSL SERVEIS CULTURALS, SLU (B60641925) | Bruc, 88. 1 er. 08009 Barcelona
qsl@qsl.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC SARRIÀ

Eduardo Conde, 22-42
08034 Barcelona
932562720
ccsarria@qsl.cat

Logo Miram Cloud