Logo del centre cívic

Tallers Culturals (Monogràfic del trimestre!)

Novetat!!
CREA ELS TEUS PRÒPIS SEGELLS I ESTAMPA
Logo de l'activitat CREA ELS TEUS PRÒPIS SEGELLS I ESTAMPA

Dissabte de De 10:30 a 13:30

23 d'octubre de 2021

Espai: Galeria Esquerra

Tres hores en què treballarem el procés d’estampació d’inici a fi.; Elaborarem el disseny, transferirem la imatge a la goma, tallarem i estamparem! Coneixerem tots els materials i eines, com tallar, tintes, estampació, .... tot el necessari per poder després treballar els teus propis segells a casa.
No és necessari tenir cap tipus de coneixement previ en dibuix ni estampació, només curiositat i ganes per aprendre una cosa nova!

A càrrec de Natalia Ros, il·lustradora i printmaker.

Aquest taller puntual s’enllaça amb l’exposició que realitzarà l’artista a la Sala d’artistes del Centre Cívic Sarrià els mesos d’octubre i novembre.

Preu: 15,50 € (IVA inclòs)

Dissabte
23/10/2021

INSCRIPCIONS TARDOR

Online: Dilluns 6/09 a partir de les 9h.

Presencial: Dimecres 8/09 en horari de 9 a 13.30h i de 16 a 20 h de dilluns a divendres.

Recorda que el pagament es podrà fer només amb targeta.

Recorda!

En cas de fer la inscripció de forma presencial, hauràs de demanar cita previa per poder atendre’t, pots trucar al 93 256 27 20.

Abans d'inscriure't

Les inscripcions onine són personals i intransferibles. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona. Les persones inscrites han d'estar donades d'alta al sistema amb un DNI propi i un correu electrònic propi. Per qualsevol dubte o consulta truca al 93 256 27 20

Mesures COVID-19

Totes les activitats, tallers i accessos al centre comptaran amb les mesures d'higiene i prevenció seguint les indicacions oficials aplicables a cada fase. Els aforaments de cada sala estan pensats per a respectar la distància de seguretat aconsellada.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Descomptes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre cívic.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
QSL SERVEIS CULTURALS, SLU (B60641925) | Bruc, 88. 1 er. 08009 Barcelona
qsl@qsl.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC SARRIÀ

Eduardo Conde, 22-42
08034 Barcelona
932562720
ccsarria@qsl.cat

Logo Miram Cloud