Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (Activitats)

LLENÇART: VIII Mostra d’Arts de Carrer
Logo de l'activitat LLENÇART: VIII Mostra d’Arts de Carrer

Dissabte de De 10:00 a 14:00 h

29 de maig de 2021

Espai: Exteriors

Sarrià acollirà durant tot un matí un seguit d’actuacions de circ i arts de carrer a diferents espais dels Jardins de la Vil.la Cecília. Hi haurà lluïment de les entitats de cultura popular del barri, actuacions de circ a l’aire lliure i música en directe.

Preu: Gratuït

Dissabte
29/05/2021
DIA DE LA MÚSICA
Logo de l'activitat DIA DE LA MÚSICA

Dissabte de De 12 a 14:30 h

26 de juny de 2021

Espai: Exteriors

Mostra d’agrupacions vinculades a la CRS i convidats, amb la intenció d’abordar els diferents gèneres i estils musicals, i apropant la diversitat artística al públic general.

Preu: Gratuït

Dissabte
26/06/2021
17 ANYS - La Beatriz
Logo de l'activitat 17 ANYS - La Beatriz

Divendres de A les 19:30 h

21 de maig de 2021

Espai: Sala d'Actes

Què passa quan després de cinc anys, tornes a veure les cares d'aquells qui et coneixien de l'institut? Tots han canviat, però tu has canviat? La vida que us imaginàveu d’adolescents és una realitat? Quan acabes els estudis i t'enfrontes al món professional et trobes amb la incertesa, l'ansietat, la nostàlgia i el sentiment de confusió constant.

Aquestes emocions ens guiaran a través d'aquest concert teatralitzat, on els duets de musicals surten del seu context i il·lustren el moment present: l'entrada a la vida adulta. En la qual tot el que ens havien venut no és veritat, on resulta que la precarietat laboral deixa de ser un tema de ciències socials, i on nosaltres mateixes ens ajudem les unes a les altres a escapar-nos del pou depressiu on ens trobem. La lluita constant entre escollir un camí de supervivència o un camí de felicitat està a l’ordre del dia.

Com a bons joves que fa dos dies que han abandonat la seva etapa adolescent, l'amor i les hormones no poden faltar. A vegades sembla que sigui el nostre principal refugi, llàstima que només ens han ensenyat a construir relacions tòxiques i altre cop tornem a caure al pou.

Preu: Gratuït

Divendres
21/05/2021

INSCRIPCIONS PRIMAVERA

SI VOLS RENOVAR LA PLAÇA:

Online: Dilluns 15/03 a partir de les 9h i fins diumenge 22/03
Presencial: De Dilluns 15/03 a divendres 19/03 en horari de 9 a 13.30h i de 16 a 20 h de dilluns a divendres. Recorda que el pagament es podrà fer només amb targeta. 

SI T'INSCRIUS DE NOU O CANVIIES DE GRUP:

Online: Dilluns 22/03 a partir de les 9h
Presencial: Dilluns 22/03 en horari de 9 a 13.30h i de 16 a 20 h de dilluns a divendres. Recorda que el pagament es podrà fer només amb targeta. 

Abans d'inscriure't

Les inscripcions onine són personals i intransferibles. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona. Les persones inscrites han d'estar donades d'alta al sistema amb un DNI propi i un correu electrònic propi. Per qualsevol dubte o consulta truca al 93 256 27 20

Mesures COVID-19

Totes les activitats, tallers i accessos al centre comptaran amb les mesures d'higiene i prevenció seguint les indicacions oficials aplicables a cada fase. Els aforaments de cada sala estan pensats per a respectar la distància de seguretat aconsellada.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Descomptes

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre cívic.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
QSL SERVEIS CULTURALS, SLU (B60641925) | Bruc, 88. 1 er. 08009 Barcelona
qsl@qsl.cat

Centre Cívic
CENTRE CÍVIC SARRIÀ

Eduardo Conde, 22-42
08034 Barcelona
932562720
ccsarria@qsl.cat

Logo Miram Cloud